Werkzaamheden

Gerrits Lijmwerken verwerkt kalkzandsteen in alle formaten, zoals elementen / vellingkant elementen en handblokken.Ā Daarnaast verwerken we cellenbeton handblokken en verdiepingshoge panelen. We werken uiteraard volgens de gestelde normen zoals opgegeven in het bestek en volgens de voorschriften die de fabrikant of opdrachtgever aan het verlijmen stelt. Om alle werken en toepassingen succesvol uit te kunnen voeren, beschikken we over een gevarieerd, modern machinepark, waaronder een arsenaal aan eigen lijmkranen.

Gerrits Lijmwerken heeft in de afgelopen decennia heel wat werk verzet. Afhankelijk van de grootte van deze werkzaamheden maken we gebruik van een vast team waarmee we een goede vertrouwensband hebben opgebouwd en waarvan we zeker weten dat ze goed werk afleveren.

Gerrits Lijmwerken is werkzaam in nieuwbouw, verbouw, klein- en grootschalige bouw, utiliteitsbouw, industriƫle en agrarische bouw en particuliere- en detailhandel.. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwbedrijven, aannemers, metselbedrijven en particulieren.